Tussenstand Groene Hardloop Circuit


Groene Hardloop Circuit: doe jij ook mee?

De Weteringloop (za 11 mei) is tezamen met Rondje Zegveld (za 30 maart), Singelloop Woerden (ma 17 juni) en Hardloopevent Harmelen (zo 25 augustus) onderdeel van het Groene Hardloop Circuit. Dit is een nieuw Woerdens hardloopcircuit waarmee we het hardlopen in de gemeente en regio verder willen stimuleren. Alle Woerdense kernen nemen eraan deel met een eigen run.

Deelnemers die aan drie van deze vier runs meedoen, ontvangen een goodiebag met leuke cadeautjes. Tevens wordt er een totaalklassement opgemaakt met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de Rob Druppers Running Academy.

Goodiebag Deelnemers aan het Groene Hardloop Circuit ontvangen een stempelkaart bij het inschrijfbureau van Rondje Zegveld of de De Weteringloop . Bij elke loop laat je een stempel op je kaart zetten. Heb je ten minste drie stempels, dan kan je je goodiebag ophalen na de laatste run in Harmelen.

Klassement en prijzen Voor het klassement kun je punten verdienen. 100 punten voor elke loop waaraan je deelneemt. Daarnaast 50 punten voor de winnaar per afstand. De tweede plaats krijgt 48 punten en zo terug tot de 25e plaats die 2 punten krijgt. De prestatiepunten ontvang je op basis van het klassement per afstand en geslacht. Voor mannen en vrouwen samen wordt één puntenklassement opgemaakt. Voor de eerste, tweede en derde plaats is er een cadeaubon van resp. €100, €50 en €25 beschikbaar, te besteden in de hardloopspeciaalzaak van de Rob Druppers Running Academy. Bij een gelijk aantal punten, wordt er geloot. Essentieel voor het opmaken van dit klassement is dat je elke run je hele én exact dezelfde voor- én achternaam opgeeft. Dus niet: Wim van der Stelt en Wim v.d. Stelt of M. Achterveld. Achteraf kunnen namen niét worden gecorrigeerd. De prijsuitreiking vindt september 2019 plaats bij Atletiekvereniging Clytoneus in Woerden.

Bij minimaal drie stempels kunt u een goodiebag afhalen na afloop van Hardloopevent Harmelen op zondag 25 augustus.

Lukt dat niet, dan kunt u deze ook ophalen bij:

De Bruijn Adviesgroep

Plantsoen 6a in Woerden

maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus 8.30-17.00 uur

maandag 3 t/m vrijdag 7 september, dagelijks tussen 8.30-17.00 uur

Na deze datum worden geen goodiebags meer uitgegeven.

Copyright 2017 - William Ton - Het verborgen design - Een schatkist vol ideeën