Groene Hardloop Circuit


Op 25 augustus was de laatste wedstrijd van het Groene Hardloopcircuit 2019. In de hitte liepen 172 deelnemers over de mooie polderwegen van Harmelen. Het eindklassement is bekend, en de cadeaubonnen en goodybags kunnen opgehaald worden!

Wijnand Fransen heeft over de vier hardloopwedstrijden het beste resultaat behaald, en is de winnaar van het Groene Hardloopcircuit 2019! Met slechts vier punten achterstand heeft Merlijn Gootjes een de tweede plaats in de wacht gesleept. Gerard Hagoort stijgt vijf plaatsen, en verovert de derde plaats in het klassement. De gehele eindstand is hieronder te bekijken.

Voor de eerste, tweede en derde plaats is er een cadeaubon van €100, €50 en €25 beschikbaar, te besteden in de hardloopspeciaalzaak van de Rob Druppers Running Academy. Op maandagavond 9 september worden de prijzen overhandigd in het clubhuis van AV Clytoneus. Alle deelnemers die drie van de vier hardloopevenementen hebben gelopen, kunnen een GHC goodybag ophalen.

Op maandagavond 9 september om 19:45 is de prijsuitreiking van het Groene hardloopcircuit 2019. In de kantine van atletiekvereniging Clytoneus worden de tegoedbonnen uitgereikt aan de eerste drie renners van het GHC-klassement. Met als prijs voor de nummer een: 100 euro tegoed bij Hardloopspeciaalzaak Rob Druppers Running Academy.

Voor de complete uitslag ga naar http://singelloopwoerden.nl/groene-hardloop-circuit/

Copyright 2017 - William Ton - Het verborgen design - Een schatkist vol ideeën