Goed doel

Rondje Zegveld wordt dit jaar voor het de vierde keer georganiseerd. Elk jaar is er gelopen voor een goed doel. Dankzij enthousiaste sponsoren en lopers konden we steeds een mooi bedrag overmaken. Deze editie hebben we twee goede doelen die we met de opbrengsten willen steunen.

Tennisvereniging Miland verhuist dit jaar naar een andere locatie. De oude plek moest ruimte maken voor nieuwe woningen. De nieuwe accommodatie is een kilometer verderop, deze moet weer helemaal opnieuw ingericht worden en dat geeft extra kosten. Zij willen graag investeren in de jeugd en meer mogelijkheden geven voor de trainingen. Hun wens is om dit mooie apparaat aan te kunnen schaffen.

Het is een innovatieve tennis wall, deze maakt het mogelijk overal te tennissen en verschillende spelvormen te beoefenen, zowel recreatief als professioneel.

Daarnaast willen we voor De Zegge ook iets doen. Dit is een kleine huiselijke ruimte met keukentje in de Milandhof waar activiteiten voor ouderen plaats vinden. Er worden spellen gedaan, zoals klaverjassen, jeu de boules, tekenen en schilderen, gym en dansen. Er is 2x per maand een open tafel, er kan dan met elkaar worden gegeten. Een extra bijdrage kunnen zij goed gebruiken voor het jaarlijkse uitje.

┬ęCopyright 2020 - Jesse Baas - Een freelance designer uit Nederland